Karriere

Jobbe hos oss

Vi i Probygg har samme mål, å levere riktig kvalitet til riktig tid. Vi er en totalentreprenør, og påtar oss alle typer byggeoppdrag. Probygg er et selskap i spennende vekst. Det er viktig for oss å være en arbeidsplass preget av trivsel og trygghet. Vi vet det finnes mange potensielle arbeidstakere som kan tilføre oss ny kunnskap, og bidra til utvikling av selskapet. Vi ønsker oss medarbeidere med engasjement og solid kompetanse innenfor fagfeltet sitt.

Ledige stillinger

Vi i Probygg ønsker å komme i kontakt med deg som har en drøm å arbeide i bygg og anleggsbransjen. Som lærling i Probygg får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse i komplekse og spennende prosjekter. I løpet av læretiden får du god oppfølgning slik at du er godt rustet frem mot svenneprøven. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i ditt fag i et spennende firma i vekst?

Da bør du søke læreplass hos oss. Søknad sendes til ronja.sveen.bye@probygg.no

Vi i Probygg ønsker å komme i kontakt med deg som har en drøm om å bli tømrer. Da kan du få sjansen til å prøve ut i praksis det du lærer på skolen. Under utplasseringen får du en fin sjanse til å vise deg frem, dette er et jobbintervju mot en potensiell læreplass som lærling eller lærekandidat.

Vi tar imot alle forespørsler om utplassering, og vurderer de fortløpende. Ta kontakt på ronja.sveen.bye@probygg.no