om oss

Probygg

Probygg ble etablert i 2014 og er en fusjon mellom tre beslektede foretak. I dag er vi ca 40 ansatte, de fleste med svennebrev i tømrerfaget. Vi påtar oss alle typer byggeoppdrag for private og offentlige utbyggere, enten det er snakk om nye boliger eller næringsbygg. Kombinasjonen av lang erfaring og oppdaterte kunnskaper gjør at vi har kompetanse og gjennomføringsevne til å påta oss store og komplekse oppdrag.

Mange av våre oppdrag kommer etter anbudsrunder, men også fordi vi blir anbefalt av fornøyde kunder. Det er en tillitserklæring vi verdsetter høyt. I tillegg til å gjennomføre alle våre prosjekter med stor faglig tyngde, er tillit blitt vårt varemerke.

Ved å forbedre rutiner og hele tiden strebe etter å bli enda litt bedre, har vi som målsetting om også i fremtiden, å være en betydelig aktør i bygg- og anleggsbransjen.

Våre ansatte kan vise til både mesterbrev, våtromsertifikat og sentral godkjenning, og ved å følge alle formelle retningslinjer og krav til hvert prosjekt, gir vi deg tryggheten du trenger.

block 1
probygg bygg

Probygg ble etablert i 2014 og er en fusjon mellom tre beslektede foretak. i dag er vi over 30 ansatte, de fleste med fagbrev i tømrerfaget

block 1
block 2
pro1 600x950 2